1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Le Grand nu met 30% korting op de rekening

Le Grand Restaurant & Club is de nieuwe hotspot van Rotterdam. Het restaurant zit gevestigd in ons zusterhotel Grand Hotel Central en heeft een unieke inrichting die aansluit op de jaren 20 uitstraling van het hotel. In het weekend organiseert Le Grand clubavonden, waarop het restaurant na 22:00 zal veranderen in een club. Je kunt aan de centrale bar terecht voor een traditionele cocktail of een trendy mixer. Er worden ook optredens gegeven door bekende en minder bekende DJ’s en live artiesten. 

Voor onze gasten hebben wij een speciale aanbieding: Reserveer nu een tafel bij Le Grand Restaurant & Club en ontvang tot 30% korting op de rekening!

Bekijk hier het menu!

Openingstijden
Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag van 18:00 - 22:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar 010-5300200, mailen naar info@legrandrotterdam.nl of digitaal reserveren via de website van Le Grand! Le Grand Club is vrijdag en zaterdag open vanaf 22:00 uur.

Locatie

Vanaf het EuroHotel Centrum is het slecht 15 minuten lopen en 10 minuten rijden naar Grand Hotel Central. Ook kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Vanaf het station Leuvehaven is het slechts 3 minuten met Metro lijn E naar het station Stadhuis. Daarna is het nog maar 2 minuutjes lopen!

Voor meer informatie ga naar Le Grand Restaurant & Club

Boek gelijk een kamer en reserveer bij extra service een tafel!

(De reservering van het restaurant betaal je in het restaurant zelf en zit niet inbegrepen bij het online boeken)