1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bezienswaardigheden

De haven van Rotterdam (Spido)
Eén van de bekendste bezienswaardigheden van Rotterdam is de haven. Tussen 1962 en 2004 was dit zelfs de grootste haven van de wereld. Tijdens de bombardement in de tweede wereld oorlog was de helft van de haven verloren. Hierom was de opbouw van de haven een grote prioriteit tijdens de wederopbouw. Er worden verschillende tours aangeboden om de haven van Rotterdam te verkennen. Zoals bijvoorbeeld de Spido die een rondrit vaart door de haven van Rotterdam. Buiten de reguliere tochten worden er ook thema tochten geboden en zijn er ook gecombineerde tickets te koop met andere belevenissen in Rotterdam. Tijdens zo’n tocht is de prachtige skyline van Rotterdam te zien en is er goed zicht op het leven in de haven.
Website Spido
* Met de metro is de Spido in 9 minuten te bereiken, lopend is de Spido in 21 minuten te bereiken.

De Euromast
Een andere activiteit wat een prachtig zicht geeft is de Euromast. Vanuit de Euromast is een prachtig overzicht van de stad te zien. De Euromast is gebouwd in 1960 naar ontwerp van H.A. Maaskant. Het was toen al het grootste gebouw met een hoogte van 107 meter. Nu is de toren 185 meter hoog en heeft veel te bieden. Behalve een mooi overzicht kan er ook lekker gegeten worden, gefeest en zelfs geslapen. Ook kan er geabseild worden of getokkeld naar beneden.
Website Euromast
* Met de metro (1 overstap) is de Euromast in 25 minuten te bereiken, lopend is het in 33 minuten te bereiken.


De kubuswoningen
Rotterdam wordt onder andere gekenmerkt door zijn moderne architectuur. Een bekend voorbeeld hiervan zijn de kubuswoningen. De kubuswoningen, gelegen in Blaak, zijn een ontwerp van architect Piet Blom. Met zijn ontwerp wou hij een dorpje creëren in Rotterdam. Doordat het woningencomplex een bos voorstelden. De 38 woningen die zich hier bevinden zijn gebouwd tussen 1982 en 1984. Eén woning staat tentoon gesteld voor bezoekers, waar het leven in zo’n woning gepresenteerd wordt.
Website Kubuswoningen
* Met de metro (1 overstap) zijn de kubuswoningen in 8 minuten te bereiken, lopend is het in 17 minuten te bereiken.

Erasmusbrug
De Erasmusbrug is de derde brug over de Nieuwe Maas en ligt in het verlengde van de Coolsingel tussen Leuvehoofd en Wilhelminaplein. De Erasmusbrug is ontworpen door Berkel en Bos. Op 4 september 1996 stelde koningin Beatrix de nieuwe brug in gebruik. De bijnaam, gegeven door de vorm, is “de Zwaan”.
Meer informatie over de Erasmusbrug
* De Erasmusbrug is in 5 minuten aan te lopen.

Diergaarde Blijdorp
In Rotterdam is ook één van de oudste dierentuinen te vinden, Diergaarde Blijdorp. De dierentuin is opgericht in 1855 en na de bombardementen van de Tweede Wereld Oorlog flink uitgebreid. Tegenwoordig lopen er rond de 700 dieren rond, verdeeld in hun eigen mooie verblijf. De laatste toevoegingen zijn het tropische vlinderparadijs Amazonica, en debinnenspeeltuin Biotopia.
Website Diergaarde Blijdorp Rotterdam
* Diergaarde Blijdorp is in 18 minuten te bereiken met de tram en bus.

De Markthal
Een  recente toevoeging aan Rotterdam is de Markthal. De Markthal is te vinden bij Blaak en is een mix van horeca, marktkramen, woningen en winkels. De Markthal is onmisbaar om te bezoeken. Behalve de mooie moderne architectuur, kan er heerlijk gegeten worden. De wereldkeukens zijn zichtbaar in de restaurantjes, barretjes en kraampjes waar zelf versproducten kunnen worden ingekocht.
Website Markthal
Markthal Tours
* Met de metro (1 overstap) is de Markthal in 8 minuten te bereiken, lopend is het in 17 minuten te bereiken.

Stadion Feijenoord ''De Kuip''
De voetbaltrots van Rotterdam is natuurlijk de club Feyenoord Rotterdam. ''De Kuip'' is het stadion waar Feyenoord haar thuiswedstrijden speelt. De capaciteit van het stadion is maar liefst 51.577. Het heeft een onvergetelijke sfeer die je moet ervaren. Elke thuiswedstrijd in de kuip  is ''het legioen'' de 12e man van de Rotterdammers met een onbeschrijfelijke sfeeracties.
Website de Kuip
* Het stadion is te bereiken in 19 minuten met de tram of in 20 minuten fietsen.

Kinderdijk
Op de kinderdijk zijn de meeste molens te vinden en zijn hierom ook een populaire attractie voor toeristen. Kinderdijk bevindt zich op 15 km afstand van Rotterdam, maar een bezoek aan de kinderdijk wordt ook aangeboden door verschillende boottours vanuit Rotterdam. Ook de Kinderdijk is kenmerkend voor de geschiedenis van Nederland. Eén molen is opengesteld voor bezoekers en kan daarom vanbinnen bekeken worden.
Website Kinderdijk