1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Driegangendiner Le Grand Restaurant

Sind kort heeft Rotterdam er een nieuwe hotspot bij! Ons zuster hotel Grand Hotel Central heeft op 19 oktober Le Grand Restaurant & Club geopend. 

Doordat EuroHotel samenwerkt met Le Grand Restaurant & Club, hebben wij een speciale aanbieding voor onze hotelgasten: Geniet voor maar €35,- van een driegangendiner! (niet geldig gedurende evenementen)

De voormalige ontbijtzaal van het hotel is verbouwd tot een chique restaurant en club. De formule is geïnspireerd op verglijkbare club restaurants in New York. In de nieuwe zaal kunnen de gasten gewoon blijven ontbijten, maar gaat de ruime dienst doen als lunchroom en restaurant. Grand Hotel Central is gevestigd aan de Kruiskade 12. Het hotel bestaat al 100 jaar! Le Grand heeft dan ook een unieke inrichting die aansluit op de uitstraling van het hotel van de jaren 20.

De traditionele dinerkaart bestaat uit wereldse klassiekers, zoals een Franse uiensoep, een klassieke steak tartaar en nog véél meer!

Bekijk hier de gehele menukaart van Le Grand Restaurant

Openingstijden
Het restaurant is open van dinsdag tot en met zaterdag van 18:00 - 22:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar 010-5300200, mailen naar info@legrandrotterdam.nl of digitaal reserveren via de website van Le Grand! Le Grand Club is vrijdag en zaterdag open vanaf 22:00 uur.

Locatie

Vanaf het EuroHotel Centrum is het slecht 15 minuten lopen en 10 minuten rijden naar Grand Hotel Central. Ook kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Vanaf het station Leuvehaven is het slechts 3 minuten met Metro lijn E naar het station Stadhuis. Daarna is het nog maar 2 minuutjes lopen!

Voor meer informatie ga naar:

Website Le Grand  Facebook Le Grand