International Film Festival Rotterdam (IFFR) (23 jan - 3 feb 2018)


Gedurende het International Film Festival Rotterdam (IFFR) staat heel Rotterdam twaalf dagen in het teken van film tijdens het grootste filmfestival van het jaar! Vanaf 23 januari t/m 3 februari kun je voor de 48e keer terecht in Rotterdam voor de nieuwste speelfilms, documentaires, korte films, tentoonstellingen, optredens en talkshows.

Tijdens twaalf festivaldagen presenteren honderden filmmakers en andere artiesten hun werk aan een groot publiek, maar het festival omvat ook veel talkshows, feesten, eten en drinken!
De belangrijkste vertoningslocaties zijn in het centrum van Rotterdam, in 'de Doelen' (ook de locatie van CineMart, Delegates & Press Centre en Film Office), Pathé Schouwburgplein multiplex, Cinerama, LantarenVenster, Oude Luxor en Rotterdamse Schouwburg.

Kijk voor meer informatie over IFFR en het programma op de website: International Film Festival Rotterdam

Verblijf in EuroHotel Centrum!

Om volop te kunnen genieten van The International Film Festival in Rotterdam kun je overnachten in EuroHotel Centrum. Het hotel is perfect gelegen in Rotterdam met alle activiteiten van IFFR en nog vele andere attracties van de stad. Gemakkelijk te bezoeken met de fiets, openbaar vervoer of te voet.

Boek via onze website en ontvang €5,- korting! De korting is al in de prijs inbegrepen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen