1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Le Grand Restaurant & Club

Rotterdam heeft er een nieuwe hotspot bij!

Ons zusterhotel Grand Hotel Central heeft op donderdag 19 oktober feestelijk de deuren geopend van Le Grand Restaurant & Club in het hartje van Rotterdam. Le Grand is gevestigd in het Grand Hotel Central aan de Kruiskade 12. De voormalige ontbijtzaal van het hotel is verbouwd tot een chique restaurant en club. Prachtige elementen uit de jaren 20 kwamen hierbij aan de oppervlakte en zijn in hun oude glorie hersteld. De formule is geïnspireerd op vergelijkbare club restaurants in New York.

Le Grand heeft een unieke inrichting die aansluit op de jaren 20 uitstraling van het hotel. De traditionele dinerkaart zal bestaan uit wereldse klassiekers, zoals een Franse uiensoep en een klassieke steak tartaar. In het weekend organiseert Le Grand clubavonden, waarop het restaurant na 22:00 zal veranderen in een club. Je kunt aan de centrale bar terecht voor een traditionele cocktail of een trendy mixer. Er worden ook optredens gegeven door bekende en minder bekende DJ’s en live artiesten. 

Bekijk hier het gehele menu van Le Grand Restaurant

Aanbieding
Eurohotel werkt samen met Le Grand Restaurant & Club. Voor onze hotelgasten hebben wij daarom ook een speciale aanbieding: geniet van een driegangendiner voor maar €35,- per persoon! (niet geldig gedurende evenementen)

Reserveer nu bij Le Grand Restaurant & Club en krijg 30% korting op de rekening! Bekijk hier de speciale aanbieding.

Openingstijden
Het restaurant is open van donderdag tot en met zaterdag van 18:00 - 22:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar 010-5300200, mailen naar info@legrandrotterdam.nl of digitaal reserveren via de website van Le Grand! Le Grand Club is vrijdag en zaterdag open vanaf 22:00.

Locatie

Vanaf het EuroHotel Centrum is het slecht 15 minuten lopen en 10 minuten rijden naar Grand Hotel Central. Ook kun je gemakkelijk met het openbaar vervoer reizen. Vanaf het station Leuvehaven is het slechts 3 minuten met Metro lijn E naar het station Stadhuis. Daarna is het nog maar 2 minuutjes lopen!

Voor meer informatie: 

Website Le Grand Facebook Le Grand