1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

North Sea Jazz Festival Rotterdam (12-14 juli 2019)

Het North Sea Jazz Festival (NSJ) vindt plaats van 12 tot en met 14 juli 2019. Een festival waar onder één dak drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst wordt gepresenteerd. NSJ is met 15 podia, zo'n 200 optredens en 1500 artiesten het grootste overdekte Jazzfestival ter wereld. Het festival heeft verschillende muziekgenres te bieden, variërend van traditionele jazz uit New Orleans, swing, bop, free jazz, fusion, avant garde en elektronische jazz tot aan blues, gospel, funk, soul, hiphop, R&B, world beat en latin.

In de drie weken voorafgaand aan het grote weekend van het NSJ staat heel Rotterdam in het teken van jazzmuziek. North Sea Round Town is het jaarlijkse fringe festival van North Sea Jazz dat met een afwisselend programma neerstrijkt in Rotterdam van 28 JUNI T/M 15 JULI  2018, met het beste dat Rotterdam te bieden heeft aan jazz. Als warming up zijn er op North Sea Round Town in totaal 200 shows op bekende podia in de stad, zoals in het Park bij de Euromast, Hotel New York,  LantarenVenster, in de Oude Haven en op de ss Rotterdam. De meeste van deze North Sea Round Town optredens zijn gratis.

Kijk voor meer informatie, het programma en officiële kaartverkoop NSJ op: North Sea Jazz

Informatie over North Sea Round Town kunt u vinden op: North Sea Round Town

Verblijf in EuroHotel Centrum!

Sinds 2006 wordt het NSJ festival in Ahoy Rotterdam georganiseerd. Vanaf het hotel is Ahoy uistekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen 20 minuten ben je er! Dus verblijf in EuroHotel Centrum en geniet volop van het festival!

Boek via onze website en ontvang €5,- korting! De korting is al in de prijs inbegrepen.